aug 24, 2221 dagen ago

Belkin start goed in Vuelta

Belkin start goed in Vuelta

Movistar heeft de eerste etappe van de 69ste Vuelta gewonnen. Jonathan Castroviejo is de eerste leider.

De Spaanse ploeg startte als laatste aan de 12,6 kilometer door Jerez de la Frontera. De ploeg van Cannondale (Peter Sagan) had lang de beste tijd (14,19), maar Movistar, met favorieten Nairo Quintana en Alejandro Valverde in de gelederen, was zes tellen sneller.

Team Sky klokte met Chris Froome de elfde tijd (14.40).

Belkin met Maarten en de drie kopmannen (Wilco Kelderman, Robert Gesink en Laurens ten Dam) zette de achtste tijd neer. De ploeg had 0.19 meer nodig dan Movistar.

Share "Belkin start goed in Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...