aug 12, 2600 dagen ago

Belkin slaat dubbelslag in Eneco Tour

Belkin slaat dubbelslag in Eneco Tour

Maarten en zijn ploeg Belkin zijn uitstekend gestart in de Eneco Tour. Marc Renshaw finishte net voor het stormende peloton als 1e. Hij is daardoor de eerste leider in de ronde.

Maarten finishte als 140e in het grote peloton;

Wat een mooie dag voor de ploeg. Het werk perfect afgemaakt door Marc en ook in Frankrijk staan we 1 en 2. Mijn benen zijn weer in orde dus ik heb zin om de komende dagen erin te vliegen!

Share "Belkin slaat dubbelslag in Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...