apr 18, 1618 dagen ago

Amstel Gold Race

De Italiaan Enrico Gasparotto is voor de tweede keer winnaar geworden van de Amstel Gold Race.

De Wanty-renner, die de WorldTour-koers door de Limburgse heuvels ook in 2012 won, bleef de Deen Michael Valgren voor in een sprint-a-deux. De Italiaan Sonny Colbrelli voerde het uitgedunde peloton aan, dat drie seconden later finishte.

Maarten was niet top fit en moest na 200km opgeven. zijn reactie:

Gestart met goeie benen en een goeie moraal, dus alles leek er op dat ik een mooie dag zou gaan beleven. De ontsnappingen gecontroleerd tot de groep weg was. Dat koste op de klimmetjes al zo veel van mijn krachten, dat verbaasde mij. Toen de koers tot rust kwam en er gereden werd om de kopgroep op gelijke afstand te houden begon ik te hoesten. Dat was zo heftig dat ik na 4 en half uur niet meer kon volgen en afstapte. Balen dus. Nu kijken of ik zondag weer fit genoeg ben en anders alle focus op de Giro.

Share "Amstel Gold Race" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...