mrt 7, 2762 dagen ago

Albasini wint etappe 4

Albasini wint etappe 4

Michael Albasini heeft de 4e etappe in Parijs Nice gewonnen. In een sprint van ongeveer 35 man was hij de sterkste voor Maxim Iglinskiy. Robert Gesink was dichtbij succes maar op 500m voor de finish werd hij bijgehaald. Maarten finishte als 143e:

Ik heb een zware dag gehad vandaag. 3000 hoogtemeters over 200km, geen meter vlak dus. Ik ben blij dat ik me goed voel, dat bleek ook weer op de eerste klim waar ik mee kon in de eerste groep. Morgen de echte bergen in!

Share "Albasini wint etappe 4" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...