sep 7, 2206 dagen ago

Afzien in de bergen

Afzien in de bergen

De 15de etappe in de Vuelta naar de top van de mythische bergpiek de Covadonga is gewonnen door de Pool Przemyslav Niemiec. De Lampre-renner bleef net uit de greep van de klassementsrenners. Alejandro Valverde kwam vijf tellen tekort voor de dagzege, maar boekte wel tijdwinst op rodetruidrager Alberto Contador. Robert Gesink werd elfde en staat nu negende in het klassement.

Maarten verteerd de bergen goed en finishte als 94e.

Tjonge ik kan zo alle vorige berichten weer herhalen. Zal ik dan maar zeggen, dat is de vuelta! Mn benen herstellen goed en ik heb wel zin om morgen een dag geweldig af te gaan zien. Eerst nog ff goed eten, een stevige massage en zo lang mogelijk slapen.

Share "Afzien in de bergen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...