jan 22, 2725 dagen ago

Aanloop Tour Down Under

Aanloop Tour Down Under

In de aanloop naar de Tour Down Under ben ik aangekomen in de hoofdstad van South Australia, Adelaide. Het bruist hier van de activiteit rond het fietsevenement dat van 22tot en met 27 januari hier plaats vind. Fietsen leeft!
Gelukkig hebben we een paar dagen voorafgaand aan de koers om te wennen en te acclimatiseren, dat is wel nodig aangezien we hier al temperaturen van boven de 40graden hebben gehad.
De verschillende etappes gaan door de mooie heuvelgebieden en langs de witte stranden. Een afwisselend terrein uitstekend voor een mooie koers. Voorbereid zoals we zijn kijken we uit naar de komende week.

Share "Aanloop Tour Down Under" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...