jan 22, 2802 dagen ago

Aanloop Tour Down Under

Aanloop Tour Down Under

In de aanloop naar de Tour Down Under ben ik aangekomen in de hoofdstad van South Australia, Adelaide. Het bruist hier van de activiteit rond het fietsevenement dat van 22tot en met 27 januari hier plaats vind. Fietsen leeft!
Gelukkig hebben we een paar dagen voorafgaand aan de koers om te wennen en te acclimatiseren, dat is wel nodig aangezien we hier al temperaturen van boven de 40graden hebben gehad.
De verschillende etappes gaan door de mooie heuvelgebieden en langs de witte stranden. Een afwisselend terrein uitstekend voor een mooie koers. Voorbereid zoals we zijn kijken we uit naar de komende week.

Share "Aanloop Tour Down Under" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...