mei 12, 2696 dagen ago

9e etappe Giro

9e etappe Giro

Maksim Belkov heeft de negende etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De Rus van Katjoesja passeerde na een knappe solo als eerste de streep in Florence.

Daarachter finishte op een minuut de groep der favorieten. Waarbij de ploeggenoten van Maarten geen fouten maakten. Gesink, Kelderman en ook Kruiswijk reden attent mee en verloren geen tijd.

Maarten finishte vandaag als 135e. Zijn reactie:

Een natte dag. Mijn benen waren goed en ik kon de mannen op de eerste klim van de dag van voren houden. Wederom een goeie dag voor ons met 4 man in de eerste groep. Op naar de rustdag.

Share "9e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...