mei 18, 2321 dagen ago

9e etappe Giro

9e etappe Giro

Pieter Weening heeft op indrukwekkende wijze de negende etappe in de Giro op zijn naam geschreven. De Nederlander was in de lastige rit over 172 kilometer naar Sestola zijn medevluchter Davide Malacarne te snel af.

Maarten finishte in de lastige rit als 98e.

Wat ben ik blij met het eerste deel van de Giro, twee dagen in de aanval, 6 dagen in de bergtrui en super goed gevoel in de koers. De laatste twee dagen ook nog eens heerlijk weer. Kortom genieten van de rustdag morgen!

Share "9e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...