jun 19, 1561 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumbo

Sep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste zege van het jaar. Door de ritzege neemt Vanmarcke het leiderstricot over van Sean De Bie.

Maarten finishte 71e en reed zijn een na laatste koers.

Man wat een feest is dit 3 etappes en al twee keer de leiding. Mn benen kunnen bijna niet meer maar ik weet dat ik maandag niet meer mag.. Het komt nog niet echt binnen zo onwaarschijnlijk… morgen gewoon mn laatste dag als prof. Het gaat gewoon gebeuren…

Share "Weer succes Lotto jumbo" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 74 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...