mei 16, 2323 dagen ago

7e etappe, Maarten toch nog in het blauw

7e etappe, Maarten toch nog in het blauw

Nacer Bouhanni heeft in de zevende rit van de Giro d’Italia zijn tweede dagzege geboekt. De Fransman (FDJ) won in de etappe over 211 kilometer van Frosinone naar Foligno de massasprint, nadat hij dat ook in de vierde etappe al had gedaan.

Maarten rijd als maar door in de bergtrui. Doordat Michael Matthews het roze draagt geniet Maarten nog steeds van de bergtrui. Hij finishte vandaag als 35e.

Deze etappe is de eerste die helemaal droog bleef. Heel fijn dus. Het eerste uur ben ik wel 10 keer weggeweest in de ontsnapping en ook weer teruggepakt. Had er wel weer zin in :-) Tja dan nog maar een dag in het blauw haha…

Share "7e etappe, Maarten toch nog in het blauw" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...