mei 15, 1963 dagen ago

7e etappe Giro

Diego Ulissi heeft de zevende etappe in de Ronde van Italië gewonnen. Op de hellende strook naar de finish troefde de Italiaan van Lampre Juan José Lobato en Simon Gerrans af in de massasprint.

Maarten werd vandaag 160e.

Een volle dag op de fiets, de cijfers zijn bekend bij iedereen. Mijn benen voelden goed zelfs na 240km nog ik koos om de laatste kmters mn benen rust te geven voor wat gaat komen. En dat is welkom. Na de afgelopen 7 dagen elke dag een klassieker te hebben gereden met als kers op de taart vandaag de langste rit, doen mijn benen behoorlijk pijn. Gelukkig voor mij is het alleen als ik op de massagetafel lig. Komend weekend krijgen we nog een paar bergjes :)

Share "7e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...