mei 13, 1623 dagen ago

7e etappe Giro

7e etappe Giro

André Greipel heeft na de vijfde ook de zevende rit van de Giro gewonnen. In de etappe van Sulmona naar Foligno knokte de Duitser zich in de massasprint uit kansloze positie naar voren en boekte zo de derde zege van Lotto-Soudal op een rij. Tom Dumoulin blijft de leider in het algemeen klassement.

Maarten finishte vandaag als 119e.

Vandaag een van de laatste sprint etappes. Begonnen met een ontploffing van het peloton op de eerste klim van de dag. Meteen zat ik in een goeie groep die ik wel terug achtte te komen. Allemaal sprinters met teamgenoten. Ik kon daarna mijn benen sparen voor de laatste kilometers. Mooi om dan ook gewoon kei hard op kop te kunnen knallen in de laatste 30km van de koers. Een paar lastige stukken zaten er nog in rond de laatste tussensprint en de rotondes in de laatste 15km. Daar zouden we van voren zijn en dat lukte perfect. Echt gaaf zo samenwerken!!

Share "7e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 100 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1574 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1586 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...