aug 27, 1857 dagen ago

6e etappe Vuelta

6e etappe Vuelta

Tom Dumoulin heeft in de Vuelta zijn leiderstrui na een dag moeten afstaan. De Colombiaan Esteban Chaves van Orica soleerde in de zesde rit naar de zege en heroverde de rode trui op de renner uit de Giant-formatie. Dumoulin verkocht zijn huid duur en kwam op 0.05 in het wiel van de Ier Daniel Martin als derde over de meet.

Maarten finishte vandaag als 170e.

Vandaag was het heet op de fiets. Met ijs-zakjes op mn rug en het overgieten van koud water kon ik me redelijk goed koel houden. De koers was voor mij gedaan toen er een groep weg reedt zonder een van ons. Ik kon mn weg naar de finish vervolgen met George uit de wind houden en zorgen dat hij fris aan die laatste klim kon beginnen. En voor morgen geldt min of meer het zelfde.

Share "6e etappe Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...