mrt 17, 2380 dagen ago

6e etappe Tirreno Adriatico

Mark Cavendish heeft de zesde etappe in Tirreno-Adriatico gewonnen. De Britse sprinter van Omega Pharma-Quick Step reed in een ontregelde massasprint onbedreigd naar de overwinning.

De vrijwel vlakke rit voerde de renners over 187 kilometer van Bucchianico naar Porto Sant’Elpidio. Lang voor het einde van de finish had Giant-sprinter Marcel Kittel het al lastig op een klimmetje. Hij moest lossen uit het peloton, waarna
zijn ploeg er niet in slaagde hem terug te loodsen.

Voor Belkin sprinte Robert Wagner naar een 6e plek. Maarten finishte vandaag als 62e.

Wat een muur was dat gisteren. Het deed me denken aan mijn MTB periode waar in de wereldbeker wedstrijden ook wel eens van die steile klimmen inzaten. Alleen nu had ik voor maar twee bladen…. Een voordeel is dat na zo’n klim alles vlak lijkt. Vandaag vier klimmetjes gedaan en het effect was snel weg. Volle bak is volle bak. En over een kleine 5% klimmen blijft het gewoon hard trappen. Gelukkig was de laatste ronde helemaal vlak. Wagi deed het heel goed door ons werk af te maken. Morgen nog even knallen op de TT!

Share "6e etappe Tirreno Adriatico" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...