mei 15, 2245 dagen ago

6e etappe giro

6e etappe giro

Michael Matthews heeft in de Giro de zesde etappe gewonnen. De man in het roze was de snelste van een groep van acht, die was gevormd na valpartijen in de finale.

Aanvankelijk was de zesde rit met zijn 247 kilometer de tweede langste etappe van de Giro. De renners moesten echter, vanwege een berg stenen die op de weg was gevallen, een stukje omrijden. Door de omweg van tien kilometer werd de etappe met stip de langste.

Voor Maarten was het vooralsnog de laatste dag in de blauwe trui. Hij stelde zich volledig in dienst van Wilco Kelderman, die werd keurig 7e.

Nu ook blauwe billen na mijn val vandaag. Ik kon niks meer…. Even de rem aangeraakt en daar ging ik. Toen ik opkeek begreep ik dat er nog een paar anderen waren ook. Snel mn fiets gepakt en naar Wilco gerend, zijn fiets helpen loswrikken en toen als een malle achter de kopgroep aan. 8 km voor de top was mn karretje leeg. Nu slapen. Morgen weer 209 km!

Share "6e etappe giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...