mei 15, 2321 dagen ago

6e etappe giro

6e etappe giro

Michael Matthews heeft in de Giro de zesde etappe gewonnen. De man in het roze was de snelste van een groep van acht, die was gevormd na valpartijen in de finale.

Aanvankelijk was de zesde rit met zijn 247 kilometer de tweede langste etappe van de Giro. De renners moesten echter, vanwege een berg stenen die op de weg was gevallen, een stukje omrijden. Door de omweg van tien kilometer werd de etappe met stip de langste.

Voor Maarten was het vooralsnog de laatste dag in de blauwe trui. Hij stelde zich volledig in dienst van Wilco Kelderman, die werd keurig 7e.

Nu ook blauwe billen na mijn val vandaag. Ik kon niks meer…. Even de rem aangeraakt en daar ging ik. Toen ik opkeek begreep ik dat er nog een paar anderen waren ook. Snel mn fiets gepakt en naar Wilco gerend, zijn fiets helpen loswrikken en toen als een malle achter de kopgroep aan. 8 km voor de top was mn karretje leeg. Nu slapen. Morgen weer 209 km!

Share "6e etappe giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...