mei 15, 1963 dagen ago

6e etappe Giro

6e etappe Giro

André Greipel heeft de zesde etappe in de Ronde van Italië gewonnen. De voor Lotto uitkomende Duitser bleef Matteo Pelucchi en Sacha Modolo voor in een door een enorme valpartij ontsierde massasprint. Hierbij liep de Italiaan Daniele Colli, die geraakt werd door de lens van de fotocamera van een toeschouwer, flinke verwondingen op.

Maarten finishte als 137e.

Een makkelijke rit… jaja het is hier wel de Giro he. Als het zo lijkt is er toch nog een addertje dat onder het gras vandaan komt. Want wat bleek… gewoon weer 1800hm. Dus met pijn in mn benen gestart en nog meer pijn aan het eind. Hopelijk komen mn benen weer los de komende dagen. Morgen al de langste dag dat is mooi dan hebben we die ook gehad. En hebben we een volle eerste week gehad.

Share "6e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...