aug 15, 1869 dagen ago

6e etappe Eneco

6e etappe Eneco

Tim Wellens heeft zijn kunstje van vorig jaar herhaald in de Eneco Tour. In de koninginnenrit door Wallonië reed hij in de slotfase weg uit de groep favorieten en kwam solo aan in Houffalize. En net als in 2014 reed hij een Nederlander uit de leiderstrui.

Maarten finishte als 99e.

Vandaag weer een dag op kop mogen rijden. En dan heel gaaf om weer eens in Houffalize te zijn ook al heb ik er maar weinig van gezien. Het was zo nat dat ik maar een ding wilde na de rit. Douchen en droge kleren aan doen. En toch heb ik mooie mountainbike herinneringen aan dat stadje, wereldbekers mtb (19 als beste resultaat) en de Houffa mtb Marathon (1e). Morgen naar Gerardsbergen.

Share "6e etappe Eneco" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...