aug 29, 2217 dagen ago

6e etappe, belkin beste ploeg

6e etappe, belkin beste ploeg

Alejandro Valverde heeft de zesde etappe in de Ronde van Spanje gewonnen. In de eerste bergrit van deze Vuelta sloeg hij toe op de 4,6 kilometer lange slotklim. De Movistar-renner bleef de Brit Chris Froome (Sky) en de Spanjaard Alberto Contador (Saxo) net voor. Valverde nam dankzij de zege de rode trui over van Michael Matthews.

Maarten finishte als 106e.

De temperatuur was vandaag behoorlijk gezakt. Gelukkig maar want in de bergen mag dat best(30 graden). En meteen had ik ook meer vermogen om van voren te rijden. Mooi dat we weer het ploegenklassement winnen vandaag.

Share "6e etappe, belkin beste ploeg" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...