aug 30, 2218 dagen ago

De zevende rit in de Ronde van Spanje is gewonnen door Alessandro De Marchi. De Italiaan bleek in de slotfase de sterkste van een kopgroep van vier, die was ontstaan op de eerste, vroege klim (derde categorie), en kwam solo over de meet.

Maarten finishte als 137e.

Er zijn dagen waar ik mn beroep echt zie als werk. Vandaag was zo’n dag. Na de eerste beklimming van de dag was ik al zo kapot dat ik alleen nog maar pijn in mijn benen kon voelen. Op mn tandvlees verder gereden tot ik op 15 km van de meet in een klein groepje terecht kwam en rustig mn benen kon losfietsen voor morgen. Dan gaan we normaal gesproken sprinten.

Share "" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...