feb 13, 2415 dagen ago

5e etappe Qatar

5e etappe Qatar

André Greipel heeft de vijfde etappe in de Ronde van Qatar gewonnen. De voor Lotto koersende Duitser bleef in de 159 km etappe de Litouwer Aidis Kruopis en Theo Bos voor in de sprint. Niki Terpstra zat in het voorste deel van het peloton en bleef met nog een etappe te gaan in het bezit van de gouden leiderstrui.

Maarten werd vandaag 66e.

Tjonge dat was weer ff wennen om een normaal koersverloop mee te maken. Met een massasprint waar ik mn best deed voor onze sprinters Theo en Barry. Mooi resultaat voor Theo. Na de koers weer 50km achter de auto getraind met het oog op het komende voorjaar. Nog één ritje morgen.

Share "5e etappe Qatar" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...