mei 14, 1964 dagen ago

5e etappe Giro

Jan Polanc is de verrassende winnaar van de eerste bergrit in de Ronde van Italië. De Sloveen van Lampre schudde op de 17 kilometer lange slotklim (Abetone) zijn vier vluchtmaten een voor een van zich af en bereikte solo de finishlijn.

Achter de Sloveen pakte Alberto Contador de roze trui.

Maarten finishte als 106e.

Jeetje het houd maar niet op. Weer behoorlijk wat hoogte meters. Ik hou mn hart vast voor de echte berg ritten. Een voordeel we oefenen iig genoeg. Morgen waarschijnlijk weer sprinten.

Share "5e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...