mei 11, 1600 dagen ago

5e etappe Giro

5e etappe Giro

André Greipel heeft de vijfde etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De Duitser van Lotto-Soudal was in de etappe van Praia a Mare naar Benevento over 233 kilometer de snelste in de massasprint.

Maarten werd vandaag 141e.

Vandaag een hele lange rit gehad van 233km. Mn best gedaan om nog bergpunten te verzamelen… niet gelukt. Dus me de rest van de dag bezig gehouden met zo fit mogelijk aan de finish te komen. Het gaat super lekker dus de laatste 15km tot 8 km op kop van het peloton gereden voor de mannen. Morgen de bergen in, kijken hoe dat gaat.

Share "5e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...