aug 14, 1870 dagen ago

5e etappe Eneco

5e etappe Eneco

Johan Le Bon heeft de vijfde etappe in de Eneco Tour gewonnen. De Fransman van FDJ verraste zijn medevluchter Dylan van Baarle in de straten van Sittard en bleef de Cannondale-renner nipt voor.
Van Baarle miste naast de ritzege ook op één seconde de leiderstrui, die naar Wilco Kelderman ging. De Lotto-Jumbo-renner zat in de eerste achtervolgende groep, die op 0.09 finishte, en reed ploegmaat Jos van Emden uit het wit.

Maarten werd 142e.

Het was even wennen om weer te klimmen. En na de eerste klimmetjes ging het een heel stuk beter. Begin er een beetje Door te komen, was wel nodig aangezien ik behoorlijk op kop heb gereden. Na het stuivertje wisselen tussen Jos en Wilco kan ik morgen weer aan de bak.

Share "5e etappe Eneco" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...