aug 14, 1791 dagen ago

5e etappe Eneco

5e etappe Eneco

Johan Le Bon heeft de vijfde etappe in de Eneco Tour gewonnen. De Fransman van FDJ verraste zijn medevluchter Dylan van Baarle in de straten van Sittard en bleef de Cannondale-renner nipt voor.
Van Baarle miste naast de ritzege ook op één seconde de leiderstrui, die naar Wilco Kelderman ging. De Lotto-Jumbo-renner zat in de eerste achtervolgende groep, die op 0.09 finishte, en reed ploegmaat Jos van Emden uit het wit.

Maarten werd 142e.

Het was even wennen om weer te klimmen. En na de eerste klimmetjes ging het een heel stuk beter. Begin er een beetje Door te komen, was wel nodig aangezien ik behoorlijk op kop heb gereden. Na het stuivertje wisselen tussen Jos en Wilco kan ik morgen weer aan de bak.

Share "5e etappe Eneco" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...