aug 14, 2595 dagen ago

Stybar wint etappe 3 Eneco Tour

Zdenek Stybar heeft de derde etappe in de Eneco Tour gewonnen. De Tsjech van Omega Pharma-Quick Step was in de rit van Oosterhout naar Brouwersdam over 187 kilometer in de sprint te snel voor Maximiliano Richeze en Lars Boom. Arnaud Démare behield de leiderstrui. Kijk hier naar de samenvatting van de etappe.

Maarten verrichte weer veel werk voor de ploeg en werd vandaag 121e.

De wind was aanwezig en dat was meteen te merken. Nerveus was iedereen in het peloton. Daarom gebeurde er eigenlijk maar weinig. Gelukkig zijn mijn benen goed en kon ik een stempel op de koers drukken. Mooi om te zien dat Lars derde wordt!

Share "Stybar wint etappe 3 Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...