aug 26, 2218 dagen ago

4e etappe Vuelta

John Degenkolb heeft de vierde rit in de Vuelta gewonnen. De Duitser van Giant-Shimano was in de 167 kilometer lange etappe veruit de snelste van een circa vijftig renners tellend eerste peloton.

Maarten finishte als 126e.

De ovendeur stond vandaag open in veel huishoudens hier. Althans zo voelde het. Dat maakt fietsen meer een soort van overleven en heen en weer rijden naar de auto voor drinken. Gelukkig is de warmte ook goed voor het herstel van mn schaafwonden. Voel me nu veel beter dan vanmorgen. Hopelijk kan ik de komende dagen een stempel op de koers drukken…

Share "4e etappe Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...