aug 26, 1859 dagen ago

4e etappe Vuelta

4e etappe Vuelta

Alejandro Valverde heeft in de Vuelta de vierde etappe op zijn naam gebracht. De Spanjaard won in de rit van Estepona naar Vejer de la Frontera de sprint van het uitgedunde peloton, voor de Slowaak Peter Sagan en de Spanjaard Daniel Moreno.

Maarten werd vandaag 141e.

Vandaag een lange dag. Gelukkig was er snel een kopgroep weg en kon ik mn benen goed laten herstellen in het eerste deel van de koers. Dat was nodig want het ‘vlakke’ parkoers was helemaal niet zo vlak. Wat had ik dan verwacht… Dus toch weer behoorlijk afgezien vandaag.

Share "4e etappe Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...