aug 8, 2236 dagen ago

4e etappe Utah

4e etappe Utah

Tom Danielson heeft de vierde rit in de Ronde van Utah gewonnen en zo ook de leiderstrui veroverd. De Amerikaan van Garmin, die vorig jaar de eindzege voor zich opeiste, soleerde in de rit tussen Ogden en Powder Mountain naar de zege.

Wilco kelderman werd knap 6e. Maarten finishte in de bus als 83e.

De eerste berg heb ik goed verteerd vandaag. Toen alles weer bij elkaar kwam ben ik mee geslopen in een grote kopgroep waar ik flink heb lopen stoken. De rest van de mannen reed in het peloton voor Wilco. Mijn benen voelden weer goed hersteld aan dus ging ik er vanuit dat ik de tweede klim ook wel in het peloton over zou komen. Helaas gaven ze vanaf onderaan al gas en moest ik meteen de groupetto opzoeken. Dat was voor de laatste klim zelfs een uitdaging, die was steil zeg. 16% gem over de laatste 5km. Onderweg naar boven kwam Wilco al naar beneden dus wist ik dat hij het goed gedaan had.

Share "4e etappe Utah" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...