jan 22, 1711 dagen ago

4e etappe Tour down under

4e etappe Tour down under

Simon Gerrans heeft ook de vierde etappe van de Tour Down Under op zijn naam geschreven en daarmee zijn leidende positie in het algemeen klassement verstevigd. De 35-jarige Australiër (Orica-GreenEdge) was in de sprint van een grote kopgroep de Brit Ben Swift en de Italiaan Giacomo Nizzolo te snel af.

Maarten finishte als 116e.

Vierde rit vandaag. Gelukkig was het minder warm vandaag. We starten bergop het tempo lag meteen hoog, Orica reed voor de tussensprint en hield alles bij elkaar. Na de sprint getracht mee te zitten twee keer in een mooie groep. Helaas was de groep de weg reedt maar 3 man zonder mij. Daarna heb ik me ingezet om de mannen aan de voet van de laatste klim af te zetten. Dat lukte en ik ben rustig naar de finish gereden.

Share "4e etappe Tour down under" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...