mrt 16, 2382 dagen ago

4e etappe Tirreno

4e etappe Tirreno

Alberto Contador heeft de 244 kilometer lange vierde etappe in Tirreno-Adriatico op zijn naam geschreven. De Spanjaard van Tinkoff troefde op de veertien kilometer lange slotklim de Colombiaan Nairo Quintana af in de sprint. De Pool Michal Kwiatkowski verloor tien seconden, maar bleef in het bezit van de leiderstrui.

Maarten finishte in de grote bus als 138e.

De langste dag zit erop. Eten eten en nog eens eten, oh ja en heel veel drinken was wat mn dag heeft doorgebracht. En het was hard werken, eh ja om boven te komen. Morgen de steilste klim van Italië. Ik ben benieuwd.

Share "4e etappe Tirreno" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...