feb 21, 2042 dagen ago

4e etappe Ruta de Sol

4e etappe Ruta de Sol

Daags na de zege van Alberto Contador in de eerste bergrit van de Ronde van Andalusië, heeft rivaal Chris Froome al revanche genomen op de Spanjaard.

De Brit won de 202,4 kilometer lange vierde etappe van Maracena naar de Alto de Allanadas en nam de leiderstrui over van Contador, die op 28 seconden achterstand tweede werd. Wilco Kelderman werd op een minuut zesde.

Maarten finishte als 73e.

Vandaag de langste rit gehad met weer een enorm steile klim op het eind. Tot aan de voet van de laatste klim reden we goed van voren en daar Wilco afgezet. Het was een dagje om in te lijsten. We reden 50km volle bak tot de kopgroep wegreed. Het regende en dat was enorm zwaar zeker na zo’n start. Koud en nat was er een ding te doen, Warm worden en eten en drinken. En aan het werk. De hele dag werd hoog tempo gereden en met de wind schuin op de kant was het opletten geblazen. Na 199km rolde Wilco als 6e over de streep.

Share "4e etappe Ruta de Sol" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...