feb 12, 2416 dagen ago

4e etappe Qatar

4e etappe Qatar

Tom Boonen heeft zijn 2e rit alweer gewonnen in de Tour of Qatar. In de 4e etappe was de Belg Andre Greipel te snel af in de massasprint. De 4e etappe is eentje om niet snel te vergeten. De gemiddelde snelheid lag namelijk op 56,8 km per uur. Dat is ongekend snel.

Maarten kon goed mee en finishte, nadat hij de sprint voorbereide voor Barry Markus, als 92e. Markus werd verdienstelijk 3e.

Gelukkig trekt mijn stijgende lijn van mijn vorm door. Vandaag zat ik elke keer mee in de eerste groep. Heel jammer dat ik in de finale mijn voorwiel kapot reed. Daardoor durfde ik niet meer vol te gaan en heb ik gedaan wat ik kon voor de sprint van onze mannen. Met als mooie resultaat een derde plek voor Barry.

Share "4e etappe Qatar" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...