feb 12, 2335 dagen ago

4e etappe Qatar

4e etappe Qatar

Tom Boonen heeft zijn 2e rit alweer gewonnen in de Tour of Qatar. In de 4e etappe was de Belg Andre Greipel te snel af in de massasprint. De 4e etappe is eentje om niet snel te vergeten. De gemiddelde snelheid lag namelijk op 56,8 km per uur. Dat is ongekend snel.

Maarten kon goed mee en finishte, nadat hij de sprint voorbereide voor Barry Markus, als 92e. Markus werd verdienstelijk 3e.

Gelukkig trekt mijn stijgende lijn van mijn vorm door. Vandaag zat ik elke keer mee in de eerste groep. Heel jammer dat ik in de finale mijn voorwiel kapot reed. Daardoor durfde ik niet meer vol te gaan en heb ik gedaan wat ik kon voor de sprint van onze mannen. Met als mooie resultaat een derde plek voor Barry.

Share "4e etappe Qatar" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...