mrt 12, 2026 dagen ago

4e etappe Parijs – Nice

4e etappe Parijs – Nice

Richie Porte heeft de vierde etappe in Parijs-Nice op zijn naam geschreven. De Australiër van Team Sky was in de finale van de eerste bergrit samen met zijn ploegmaat Geraint Thomas uit de groep met favorieten weggereden.

Maarten finishte als 147e.

De eerste dag in de bergen leverde iets anders op dan we gehoopt hadden. Wilco had zijn zinnen gezet op vandaag en daar reden we hard voor. Op de juiste momenten zaten we van voren en waren we scherp. We kunnen terugkijken op een goede samenwerking dus we gaan ons best doen om nog eens mee te doen voor de overwinning!

Share "4e etappe Parijs – Nice" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...