mei 7, 2699 dagen ago

4e etappe in stromende regen

4e etappe in stromende regen

Enrico Battaglin heeft de vierde rit in de Giro d’Italia gewonnen. Na 246 won de Italiaan van Bardiani Valvole in de stromende regen de sprint van een uitgedund peloton. Maarten werkte vandaag weer hard om kopman Robert Gesink van voren te houden. Dat ging goed want Gesink finishte als 18e.

Maarten finishte als 127e. Zijn reactie:

Een lange dag die eindigde met twee klimmen die voor mij behoorlijk heftig waren. De eerste door de hoge snelheid en de tweede door de lengte. Mooi om te zien dat de ploeg zo in balans is en dat iedereen zo gemotiveerd is!

Share "4e etappe in stromende regen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...