mei 12, 1960 dagen ago

4e etappe Giro

Davide Formolo heeft de vierde rit in de Ronde van Italië gewonnen. De in de Giro debuterende renner van Cannondale soleerde in de 150 kilometer lange etappe van Chiavari naar La Spezia naar de zege.

Maarten finishte als 86e.

Tjonge wat een rit. Op papier al lastig in het echt nog lastiger. Weer in een Mega groupetto…. het lijkt wel de Giro van de klimmers. Vanuit het vertrek gepoogd mee te zitten. Wist dat ik moest slagen voor de eerste klim en anders koest houden… het lukte net niet dus daarna koest en gelukkig net op tijd om er nog aan te hangen. Ik hoop dat er morgen weer een mooie groep voor rijdt waar ze pas op de laatste klim achteraan hoeven. Dat morgen nu eerst herstellen.

Share "4e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...