mei 19, 2689 dagen ago

Giovanni Visconti van Movistar heeft de vijftiende etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De Italiaan meldde zich in de 145 kilometer lange etappe als eerste bij het monument ter nagedachtenis van Marco Pantani. Daarachter was na het verlies van Robert Gesink gister, een erg aanvallende Blanco formatie te zien. Maarten finishte als 169e.

In droog weer met een zonnetje vertrokken we vanmorgen voor een mooie rit. De organisatie had de boel goed ingeschat, het parcours lag er netjes bij. Ons doel hebben we aangepast naar meer agressief rijden en meedoen in de finales. Meteen hoorde ik het resultaat. Iedereen in de aanval vandaag. Er komt voor mij ook nog een moment…

Share "" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...