mei 8, 2698 dagen ago

John Degenkolb heeft de vijfde etappe van de Giro d’Italia gewonnen. De voor Argos-Shimano koersende Duitser kwam in de rit van Cosenza naar Matera (203 kilometer) in de chaotisch verlopen finale als eerste aan. In de laatste bocht vielen een paar renners waardoor het peloton in stukken was geslagen. Degenkolb profiteerde optimaal en won.

Maarten finishte als 201e. Zijn reactie:

Een mooi dag voor de ploeg. Onze oplettende en attente manier van koersen is vandaag beloond met een 3e plek van Paul. Reden om blij te zijn en gemotiveerd de komende dagen verder te koersen :-)

Share "" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...