mrt 6, 2763 dagen ago

3e etappe, veel regen

3e etappe, veel regen

De 3e etappe in Parijs Nice verliep regenachtig. En inmiddels zijn de vlakke wegen ingeruild voor heuvels. Adrew Talansky won de etappe voor Davide Malacame. Maarten finishte vandaag als 168e:

Een koude natte dag door een heel mooi gebied. De koers om het klassement begon vandaag echt dus was het zaak om onze mannen van voren te brengen voor de laatste klim. Dat lukte aardig, toen was het aan de mannen zelf om los te gaan. Er reden een paar mannen weg en daar hadden we graag bij gezeten. Nu is het vooruit kijken naar de bergen die komen. Mijn vorm is goed en vandaag was een mooie dag om te wennen aan het klimmen. Ik kijk er naar uit! Groet Maarten

Share "3e etappe, veel regen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...