jan 21, 1706 dagen ago

3e etappe Tour down under

3e etappe Tour down under

Simon Gerrans heeft na een turbulente derde etappe de leiderstrui in de Tour Down Under overgenomen van zijn landgenoot Jay McCarthy. De Australiër won de bergachtige rit door Rohan Dennis, ook een Australiër, te kloppen in de sprint van een groep van tien.

Maarten finishte als 104e.

De derde rit was er een puur voor de klassementsmannen. Met een snelle afdaling en een lange klim in de finale. Dus alle focus op onze mannen George en Primoz. Volle bak de afdaling gedaan en toen ontplofte het toen het weer bergop ging. Het wennen aan de warmte begint door te komen. Nu het omzetten in lekker fietsen. Vandaag viel Bram hard en hij is even voor een foto naar het ziekenhuis. Hoop voor hem dat het meevalt.

Share "3e etappe Tour down under" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...