feb 20, 1679 dagen ago

3e etappe Ruta del Sol

3e etappe Ruta del Sol

Oscar Gatto heeft de derde etappe in de Ronde van Andalusië gewonnen. De voor Tinkoff rijdende Italiaan won na 158 kilometer koers van Monachil naar Padul de sprint van een eerste groep.

Maarten finishte als 113e.

Vandaag in de buurt van de Siërra Nevada gereden. Mooie gedachten aan trainingen met de nationale mountainbike selectie. Veel klimmen en dalen, laatste klim Wilco vooral afgezet. Nu met zere benen en een goed gevoel op de massagetafel. Morgen de tijdrit starten om 1423.

Share "3e etappe Ruta del Sol" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...