apr 30, 1971 dagen ago

3e etappe Romandië

De derde rit in de Ronde van Romandië is gewonnen door geletruidrager Michael Albasini, die zo zijn tweede etappezege op rij boekte. Woensdag won hij namelijk al de rit van Apples naar Saint-Imier.

De 34-jarige Zwitser was na 172 kilometer (Moutier-Porrentruy) oppermachtig in de de massasprint. Julian Alaphilippe kwam als tweede over de streep.

Maarten werd vandaag 138e.

Vandaag derde etappe gereden. Ik ben nog een beetje aan het wennen aan het klimmen. Het is hier behoorlijk steil en dat is even wennen. Ging al beter dan gisteren en ik kijk uit naar morgen als we een tussen rit hebben met een vlakkere aanloop. Hopelijk valt het weer mee, de voorspelling is niet zo goed…

Share "3e etappe Romandië" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...