aug 25, 2219 dagen ago

3e etappe, 6h bikram yoga

Michael Matthews is de nieuwe rodetruitrager in de Vuelta. De Australiër van Orica GreenEdge troefde in de heuvelachtige rit Daniel Martin en Joaquim Rodriguez af in de sprint. Belkin-kopman Wilco Kelderman werd knap vierde.

Maarten hersteld van zijn val en werd 188e.

Het leek vandaag op 6h Bikram Yoga. Dat zijn 4 lessen in 35+ graden. Mooi om over de finish te komen en te horen van het goede rijden van de ploeg. Nu herstellen, massage, eten en heek veel drinken. Morgen schijnt het nog warmer te worden..

Share "3e etappe, 6h bikram yoga" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...