jun 10, 3028 dagen ago

Slotrit Dauphiné

Wilco Kelderman heeft in de laatste etappe van het Critérium du Dauphiné de jongerentrui met succes verdedigd. Zijn ploegmaat Luis Leon Sanchez greep nipt naast de ritzege. De Spaanse rittenkaper van de Rabobank Wielerploeg werd in de sprint van een grote groep favorieten met klein verschil geklopt door zijn landgenoot Daniel Moreno. Wilco Kelderman finishte veilig in de verbrokkelde groep, die een kilometer voor de finish nog uit 34 man bestond. Zijn grootste concurrent voor de jongerentrui Tejay van Garderen was er niet meer bij. Hij verloor in de finale tijd door een lekke band. De eindzege van Bradley Wiggins kwam geen moment in gevaar.

Maarten finishte als 131e. En in het algemene klassement werd Maarten 133e. Zijn reactie:

In stijl met de voorgaande dagen was vandaag weer een zware rit. Goed voor mn klim capaciteiten. Nu lekker naar huis!

Share "Slotrit Dauphiné" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...