jul 2, 3006 dagen ago

2e etappe voor sprinters

2e etappe voor sprinters

De 2e etappe was er een voor de sprinters. Waarbij Marcel Kittel van de favorieten moest afhaken in de finale met maagklachten bleven er natuurlijk nog genoeg toppers over. Mark Cavendish was de sterkste en won voor Andre Greipel en Matthew Goss.

Nadat Maarten zijn ploeggenoot Mark Renshaw afzette voor de sprint werd hij nog 22e . Renshaw werd 9e. De reactie van Maarten:

Een saaie dag met een mooie finale. Gaaf om zo voor Mark te werken. Jammer dat het resultaat nog niet goed was. Morgen weer een lastige finale.

Share "2e etappe voor sprinters" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...