mrt 10, 1657 dagen ago

2e etappe Tirreno

2e etappe Tirreno

Zdenek Stybar heeft de tweede etappe in Tirreno-Adriatico gewonnen en loste de Italiaan Daniel Oss af als leider in de rittenkoers.

De Tsjech van Etixx sprong op 3 kilometer van de meet weg en hield stand tot de finish. In de 207 kilometer lange etappe, met een door Paolo Bettini uitgestippelde finale, was het dringen geblazen op de slotklim, met steile stukken tot 18%.

Maarten finishte als 147e.

Een dag koers door Toscane. Met een lastige finale. Een mooie kans voor Enrico en Primoz. Dus lang was de koers gewoon volgen. Vanaf 60km voor de meet werd het wat serieuzer het parkoers werd zwaarder en de wegen smaller. Tijd om in actie te komen en de mannen van voren te houden. Dat lukte aardig… Primoz in de eerste groep. Morgen sprinten met Moreno en Tom

Share "2e etappe Tirreno" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...