mrt 13, 2384 dagen ago

2e etappe Tirreno Adriatico

2e etappe Tirreno Adriatico

Matteo Pelucchi heeft verrassend de tweede etappe van Tirreno-Adriatico op zijn naam geschreven. De Italiaanse coureur van IAM Cycling versloeg de Fransman Arnaud Démare en de Duitser André Greipel in de eindsprint.

Voor Maarten was het een dag van overleven en de kopmannen van voren houden. Hij werd vandaag 91e.

Vandaag was een dag om door te komen, energie te sparen en heel over de streep te komen. Ik heb mij ontfermt over Bauke en hem door de dag geloodst. De finale was wat hectisch en ook dat ging als een trein. Morgen een dag met een klimmetje in de finale, zou er een verrassing voor ons inzitten…

Share "2e etappe Tirreno Adriatico" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...