mrt 11, 2022 dagen ago

2e etappe Parijs – Nice

André Greipel heeft de tweede rit van Parijs-Nice gewonnen. De Duitser van Lotto klopte in de rit van Saint-Aignan naar Saint-Amand-Montrond de Fransman Arnaud Démare en zijn landgenoot John Degenkolb in de massasprint.

Moreno Hofland eindigde als zevende, net voor de Noor Alexander Kristoff, die maandag de rapste was in de sprint. De Pool Michal Kwiatkowski bleef in het bezit van de leiderstrui.

Maarten finishte als 119e.

En weer een wandeletappe vandaag. Voor mijn luchtwegen een super dag. Het was daarom ook even wennen toen we volle bak de laatste 28km reden. Goed van voren heb ik de mannen naar de laatste 10km geloodst. Daar onstond een kopgroep waarachter ik met een paar man in het gat dook. Kortom ik krijg weer meer lucht zal ik de komende dagen nodig hebben.

Share "2e etappe Parijs – Nice" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...