mrt 11, 1948 dagen ago

2e etappe Parijs – Nice

André Greipel heeft de tweede rit van Parijs-Nice gewonnen. De Duitser van Lotto klopte in de rit van Saint-Aignan naar Saint-Amand-Montrond de Fransman Arnaud Démare en zijn landgenoot John Degenkolb in de massasprint.

Moreno Hofland eindigde als zevende, net voor de Noor Alexander Kristoff, die maandag de rapste was in de sprint. De Pool Michal Kwiatkowski bleef in het bezit van de leiderstrui.

Maarten finishte als 119e.

En weer een wandeletappe vandaag. Voor mijn luchtwegen een super dag. Het was daarom ook even wennen toen we volle bak de laatste 28km reden. Goed van voren heb ik de mannen naar de laatste 10km geloodst. Daar onstond een kopgroep waarachter ik met een paar man in het gat dook. Kortom ik krijg weer meer lucht zal ik de komende dagen nodig hebben.

Share "2e etappe Parijs – Nice" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...