mrt 5, 2763 dagen ago

2e etappe massasprint

2e etappe massasprint

De 2e etappe in Parijs – Nice kende voornamelijk dezelfde ingrediënten als die in de 1e etappe. Wind op kop, smalle wegen, en een massasprint op het einde. Waar Marcel Kittel gister de slag miste was hij vandaag scherp. Hij won voor de Italiaan Viviani.

Voor Maarten weer een dag om de kopmannen vooraan te houden:

Weer een dag hard gewerkt om voor in het peloton te blijven met team Blanco. Met als resultaat ieder van ons heelhuids over de finish. En na de goeie massage een paar benen waar ik morgen weer van op aan kan. Morgen krijgen we de eerste bergen dus wordt het parcours meer van invloed op het verloop van de koers. Ik voel me goed dus kijk ik uit naar de komende dagen.

Share "2e etappe massasprint" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...