aug 11, 1874 dagen ago

2e etappe Eneco Tour

2e etappe Eneco Tour

De tweede etappe van de Eneco Tour is gewonnen door André Greipel. De Duitser was in Breda het peloton in de sprint te snel af. Jesper Asselman neemt de witte leiderstrui over van de Italiaan Elia Viviani.

Asselman, renner van Roompot, dankt de leiderstrui aan drie tussensprints in de zogeheten ‘gouden kilometer’, op 21 kilometer van de meet.

Maarten finishte als nummer 101.

Goed hersteld van gisteren was het vamdaag weer een dag voor de sprinters. En dan is het voor mij kijken wat ik kan doen voor de mannen. Een ronde voor het eind de mannen Door de finish geloodst en laatste ronde net achter de valpartij waardoor ik in mn remmen kneep. Morgen nog een sprint rit als je het mij vraagt.

Share "2e etappe Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...