aug 11, 1792 dagen ago

2e etappe Eneco Tour

2e etappe Eneco Tour

De tweede etappe van de Eneco Tour is gewonnen door André Greipel. De Duitser was in Breda het peloton in de sprint te snel af. Jesper Asselman neemt de witte leiderstrui over van de Italiaan Elia Viviani.

Asselman, renner van Roompot, dankt de leiderstrui aan drie tussensprints in de zogeheten ‘gouden kilometer’, op 21 kilometer van de meet.

Maarten finishte als nummer 101.

Goed hersteld van gisteren was het vamdaag weer een dag voor de sprinters. En dan is het voor mij kijken wat ik kan doen voor de mannen. Een ronde voor het eind de mannen Door de finish geloodst en laatste ronde net achter de valpartij waardoor ik in mn remmen kneep. Morgen nog een sprint rit als je het mij vraagt.

Share "2e etappe Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...