aug 2, 2608 dagen ago

2e etappe Danmark

Matti Breschel heeft zijn eerste zege van het seizoen geboekt. De renner van Saxo Bank-Tinkoff deed dat ook nog eens voor eigen publiek door in de Ronde van Denemarken de tweede etappe te winnen.

Maarten finishte in dezelfde groep als 50e. In het algemeen klassement staat Maarten nu 66e op 21 seconden van leider Magnus Cort Nielsen.

Een mooie finale vandaag, morgen net iets verder naar voren over de finish en een goed klassement zit er in voor mij! Leuk om weer eens een koers te rijden met eigen ambities.

Share "2e etappe Danmark" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...