mei 30, 1941 dagen ago

20e etappe Giro

20e etappe Giro

Fabio Aru heeft de twintigste etappe in de Ronde van Italië gewonnen. De Italiaan van Astana reed in de zware bergrit weg bij vier vluchtgenoten met nog twee kilometer te gaan en kwam net als bij zijn zege in de negentiende etappe solo over de finishlijn. Steven Kruiswijk eindigde knap 5e.

Maarten werd vandaag 121e.

En nog maar een te gaan. Drie weken geleden lag alles nog voor me en nu heb ik alles meegemaakt. Nou ja nog een ritje naar Milaan. Ff Moreno op de juiste plek afzetten. En hopelijk nog een etappe winnen. Zou mooi zijn om deze voor ons geslaagde Giro nog ff een gouden randje te geven. We gaan ervoor. Maar wat een mooie rit vandaag, die berg was een hele belevenis. Op gravel fietsen gaat best goed ook al moet je nog beter kijken waar je rijdt met stenen en kuilen. Mooi ook om het publiek te zien, dat was me de laatste dagen niet zo opgevallen. Nog een keer knallen morgen.

Share "20e etappe Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...